Novosti!

Poštovani korisnici našeg sajta, ovim putem Vam se obraćamo sa značajnim novostima u našem poslovanju. Kao što su obavešteni već primetili, uradili smo potpuni redizajn našeg sajta.

Pored novijeg – modernijeg izgleda, nadamo se da ćemo Vam poboljšanom funkcionalnošću olakšati pronalaženje nekretnine koja Vas interesuje.

Ovim putem se zahvaljujemo našim korisnicima koji su bili dovoljno smeli i imali dovoljno vremena da nam skrenu pažnju na problematiku krajnjeg korisnika i koji definitivno nose udeo u projektovanju ovog sajta. Pozivamo i sve nove korisnike da, ukoliko pronađu neku grešku ili imaju neku sugestiju, slobodno napišu jedan mail. Sigurno ćemo ga razmotriti i po mogućnošću prihvatiti.

Promenili smo mnogo toga, ali najinovativnija je brza pretraga, gde možete pretraživati: PDV, IDS, lokaciju (npr. Bulevar, centar…), kao i odredjene detalje (sa stvarima, namešten, kuhinja, podrum, parking mesto, garaža …).

Cilj nam je da korisnik koji, recimo, želi da traži stan sa PDV- om, to može izvršiti kroz ovu pretragu, a kasnije preko sortiranja (po ceni, po kvadraturi, po datumu i po ceni po m2) dođe do stanova koji odgovaraju njegovim potrebama.

Ovo je samo jedan primer, a Vi možete po svom nahođenju probati šta god Vas interesuje. Imajte u vidu da se pretraga vrši i po tekstovima koje mi upisujemo kao opis stana.

Takođe Vam skrećemo pažnju, da ćemo iskoristiti sve svoje resurse da bi ovu pretragu učinili tačnom. Mnogo je teže opisati par hiljada stanova ručno, nego napraviti aplikaciju koja će to izlistati, tako da ćete kroz par dana videti kako se taj broj menja i postaje respektabilan.

Za sada toliko, imaćemo još neka obaveštenja, a onom ko voli da istražuje, neka izvoli. 

Posted in Obavestenja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arhiva

Kategorije