BITNA novina na tržištu nekretnina – Registar cena nepokretnosti


Katastar nepokretnosti u Republici Srbiji od 2018. godine vodi evidenciju o svim prometovanim nepokretnostima u Registru cena nepokretnosti. Naša agencija kao članica Klaster nekretina je postala profesionalni korisnik Registra cena nepokretnosti i time otvorila novo poglavlje u svom poslovanju.
Naime, svetski standardi u proceni nepokteretnosti nalažu da se procena objektivne cene vrši uporednom metodom, a na način što se porede tri adekvatne nekretnine koje se trenutno nalaze u prodaji na određenoj lokaciji i tri adekvatne nekretnine koje su prodate na određenoj lokaciji sa sličnim karakteristikama.
Naša agencija je do sada vršila davanje objektivnog mišljenja o cenama nepokretnosti iz naše baze podataka koja je stara dvadeset godina, a sada pristupom registru svih prodatih nepokretnosti nam se omogućava da možemo dati još objektivnije mišljenje o ceni nepokretnosti i to dokumentovati izveštajem iz centralne baze podataka REGISTRA CENA NEPOKRETNOSTI.
Time svakako našim klijentima dajemo profesionalniju uslugu i omogućavamo da saradnjom sa nama završe prodaju ili kupovinu na najbolji mogući način.

PS
Slika je sveobuhvatni izveštaj SVIH prodatih nepokretnosti na području opštine Novi Sad za mesec jul 2020. godine što nam ukazuje na povećanje prometa.
Screenshot 2020-08-14 12.25.19

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arhiva

Kategorije