OBAVEŠTENJE u skladu sa novim zakonom

Poštovani posetioci našeg sajta, trenutni klijenti i budući klijenti ovim putem Vas obaveštavamo da je sa našeg sajta skinut veliki broj stanova, kuca, lokala i ostalih nepokretnosti  za koje nemamo potpisan Ugovor o posredovanju sa prodavcima istih.

Ovo smo već duže vreme najavljivali, a sada smo to i uradili iz razloga da bi naše poslovanje uskladili sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Ako ste imali nepokretnost u našoj ponudi, a sada je ne možete pronaći na sajtu možete nam se javiti da se dogovorimo kako da potpišemo Ugovor o posredovanju, pa ćemo Vašu nepokretnost ponovo oglasiti. Svi podaci i slike vaših nepokretnosti su sačuvani u našoj lokalnoj bazi pa to možemo uraditi veoma brzo.

U ovom trenutku nasa agencija za nekretnine oglašava prodaju nekretnina osim na našem sajtu i na još deset najvećih portala za prodaju nekretnina u Srbiji, tako da će i Vaša nepokretnost biti automatski oglašen na sve te portale.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arhiva

Kategorije