Kako naći stanove koji se mogu kupiti na SUBVENCIJU

Pre svega ostalog da naglasim, pošto me ljudi često pitaju, SVE CENE na našem sajtu su sa uračunatom agencijskom provizijom.

Dakle, ovaj blog objašnjava jednu od najkorisnijih pretraga na našen sajtu, a to je: “Brza pretraga” koja se nalazi pri  vrhu naslovne strane našeg sajta na levoj strani. “Brza pretraga” funkcioniše sama za sebe i čini je jedno polje, nezavisna je od ostalih polja.

Kada se mišem kursor nanese na polje “Brza pretraga” ispiše se sledeći tekst:

Ključna reč (npr. PDV, IDS, Grbavica …)

Ovom prilikom bih želeo da Vam objasnim šta ukucavanjem odredjenih pojmova zapravo dobijate u rezultatima.

Kada ukucate PDV i naravno kliknete na “Pretraga” dobićete sve stanove čija je cena sa uključenim PDV-om, što znači da se za iste može izvršiti i refundacija PDV-a, ako Vam je to prva nekretnina koju kupujete na svoje ime u Republici Srbiji, a njen ste državljanin. Iznos PDV-a za nekretnine u RS je 8%.

Na ovaj način ste dobili i stanove koji se mogu kupiti putem SUBVENCIONISANIH kredita, jer su to stanovi od investitora i od kompenzanata, odnosno samo se te nekretnine i mogu kupiti putem SUBVENCIJE.

Nadalje, pošto su rezultati po osnovnom podešavanju (po default-u) poređani prvo sa slikama, možete ih SORTIRATI na način koji Vam najviše odgovara, recimo po CENI, te listanjem strana dolazite do nekretnina koje Vas interesuju. Pri detaljnom pregledu nekretnine, u OPIS-u nekretnine ćete imati, u određenim nekretninama, upisan i rok završetka gradnje (za nekretnine gde nismo stigli da upišemo rok moraćete nas pozvati). Naravno da se za nekretnine sa slikama može zaključiti nivo završenosti.

 

Posted in Obavestenja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arhiva

Kategorije